Bětčin RAW dort

60 min Doba přípravy
8 Počet porcí

Ingredience a množství

Korpus:
1 balení free from zažívacích sušenek
Kousek alsanu, tak 40 g
Náplň:
200 g kešu namočených přes noc ve vodě
100 ml rostlinného mléka
datlový sirup - podle chuti
1/3 vanilkového lusku
5 polévkových lžic kakaa
ovoce - lesní plody na ozdbobu

Postup

Sušenky rozmixujeme, nalijeme rozpuštěné rostlinné máslo. Směs nalijeme do formy vyložené pečícím papírem a dáme do ledničky.

Kešu s rostlinným mlékem vyšleháme tyčovým mixérem a přidáme sirup podle chuti (já dala tři lžíce). Do směsi přisypeme kakao a přidáme vanilku.

Směs nalijeme na korpus a necháme tuhnout v lednici. Poté ozdobíme ovocem.

Líbí se Ti recept? Sdílej ho se svými přáteli!

Sdílet na facebooku Vytisknout recept