Jablečno cibulkový salát s arašídy

20 min Doba přípravy
2 Počet porcí

Ingredience a množství

3 jablka (ne příliš sladká)
1 svazek jarních cibulek (6-7)
¾ šálku sójového jogurtu
1 lžička citronového džusu
½ lžíce agávového sirupu
sůl, pepř
½ šálku pražených a solených arašídů

Postup

Omyjeme jablka, odstraníme slupku a nakrájíme je na jemné plátky. Potřeme citronovou šťávou (aby nezhnědla) a dáme do mísy.

Oloupeme cibuli, omyjeme a nakrájíme na proužky. Smícháme spolu s jablky v míse.

Jogurt smícháme s agávovým sirupem, solí a pepřem. Přelijeme přes jablka s cibulí a dobře zamícháme. Před podáváním posypeme arašídy.

Zdroj: veganuary.com

Líbí se Ti recept? Sdílej ho se svými přáteli!

Sdílet na facebooku Vytisknout recept