Dýňová omáčka na těstoviny

30 min Doba přípravy
4 Počet porcí

Ingredience a množství

1 1/2 hrnku pyré z máslové dýně
1 hrnek sušených rajčat v oleji
3 hrnky vody
1 hrnek rajčatové passaty
1 cibule
4 stroužky česneku
2 lžičky sušené šalvěje
1 lžička sušené bazalky

Postup

Na troše oleje osmahneme cibulku do zlatova. Přidáme česnek a po chvíli scezená a rozmixovaná sušená rajčata a dýňové pyré.

Přilijeme rajčatovou passatu a ochutíme bylinkami. Přilijeme vodu a necháme cca 10 minut provařit.

Hotovou omáčku podáváme nejlépe s těstovinama. Zdroj: lucasinka.cz

Líbí se Ti recept? Sdílej ho se svými přáteli!

Sdílet na facebooku Vytisknout recept