Bezlepkové koblihy

30 min Doba přípravy
10 Počet porcí

Ingredience a množství

1 hrnek ovesné mouky
1 hrnek pohankové mouky
½ hrnku kokosového cukru
2 banány
1 lžičky sody na pečení
1 hrnek kokosového mléka
1 lžíce jablečného octa
Na polevu:
8 lžic agávového sirupu
4 lžičky neslazeného kakaového prášku

Postup

Troubu rozpálíme na 200 stupňů.

Do mísy dáme ovesnou a pohankovou mouku, cukr a sodu na pečení a zamícháme. Odložíme stranou.

Banány, mléko a ocet rozmixujeme. Poté směs přendáme do mísy se sypkou směsí.

Formu vytřeme olejem. Naplníme připraveným těstem (ne plné – zvětší svůj objem).

Pečeme asi 15 min do zlatova. Před podáváním necháme alespoň 5 min vychladnout.

Poleva: Smícháme agávový sirup a kakaový prášek v míse.

Líbí se Ti recept? Sdílej ho se svými přáteli!

Sdílet na facebooku Vytisknout recept